Πολιτική Απορρήτου

Terms of use

Πολιτική Απορρήτου

ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΌΡΡΗΤΟΥ
ΤΜΗΜΑ 1 – ΤΙ ΚΆΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙς ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕς ΣΑς;
Όταν περιηγείστε στον ιστότοπό μας, λαμβάνουμε επίσης αυτόματα τη διεύθυνση πρωτοκόλλου Internet (IP) του υπολογιστή σας, προκειμένου να μας παρέχετε πληροφορίες που μας βοηθούν να μάθουμε για το πρόγραμμα περιήγησης και το λειτουργικό σας σύστημα.

Μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (εάν υπάρχει): με την άδειά σας, ενδέχεται να σας στέλνουμε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με το κατάστημά μας, νέα προϊόντα και άλλες ενημερώσεις.

ΤΜΗΜΑ 2 – ΣΥΝΑΙΝΗ
Πώς πήρες τη συγκατάθεσή μου;

Όταν μας παρέχετε προσωπικές πληροφορίες για να ολοκληρώσουμε μια συναλλαγή, να επαληθεύσουμε την πιστωτική σας κάρτα ή να κάνουμε μια παραγγελία, υπονοούμε ότι συναινείτε στη συλλογή μας και τη χρήση της μόνο για τον συγκεκριμένο λόγο.

Αν ζητήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για έναν δευτερεύοντα λόγο, όπως το μάρκετινγκ, θα σας ζητήσουμε απευθείας τη συγκατάθεσή σας ή θα σας δώσουμε την ευκαιρία να πείτε όχι.

Πώς μπορώ να αποσύρω τη συγκατάθεσή μου;

Εάν μετά τη συμμετοχή σας, αλλάξετε γνώμη, μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας, για τη συνέχιση της συλλογής, της χρήσης ή της αποκάλυψης των πληροφοριών σας, ανά πάσα στιγμή, επικοινωνώντας μαζί μας στο contact@wifiber.gr ή ταχυδρομώντας μας στο: WIFIBER IKE, Ερμού 95, ΝΑΟΥΣΑ 59035 ΕΛΛΑΔΑ

ΤΜΗΜΑ 3 – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Ενδέχεται να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία εάν απαιτείται από το νόμο να το πράξουμε ή αν παραβιάσετε τους όρους παροχής υπηρεσιών.

ΤΜΗΜΑ 4 – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΡΙΤΩΝ
Γενικά, οι τρίτοι πάροχοι που χρησιμοποιούνται από εμάς θα συλλέγουν, θα χρησιμοποιούν και θα αποκαλύπτουν τις πληροφορίες σας στο βαθμό που είναι απαραίτητο για να τους επιτρέψουν να εκτελέσουν τις υπηρεσίες που μας παρέχουν.

Ωστόσο, ορισμένοι τρίτοι πάροχοι υπηρεσιών, όπως πύλες πληρωμών και άλλοι μεταποιητές συναλλαγών πληρωμών, έχουν τις δικές τους πολιτικές απορρήτου όσον αφορά τις πληροφορίες που απαιτείται να τους παράσχουμε για τις συναλλαγές που σχετίζονται με την αγορά.

Για αυτούς τους παρόχους, συνιστούμε να διαβάσετε τις πολιτικές απορρήτου τους, ώστε να κατανοήσετε τον τρόπο με τον οποίο τα προσωπικά σας στοιχεία θα αντιμετωπιστούν από αυτούς τους παρόχους.

Συγκεκριμένα, να θυμάστε ότι ορισμένοι πάροχοι μπορεί να βρίσκονται ή να διαθέτουν εγκαταστάσεις που βρίσκονται σε διαφορετική δικαιοδοσία από εσάς ή εμάς. Επομένως, εάν επιλέξετε να προχωρήσετε σε μια συναλλαγή που περιλαμβάνει τις υπηρεσίες ενός τρίτου παρόχου υπηρεσιών, τότε οι πληροφορίες σας ενδέχεται να υπόκεινται στους νόμους της δικαιοδοσίας (των χωρών) στις οποίες βρίσκονται ο εν λόγω πάροχος υπηρεσιών ή οι εγκαταστάσεις του.

Για παράδειγμα, εάν βρίσκεστε στον Καναδά και η συναλλαγή σας υποβάλλεται σε επεξεργασία από μια πύλη πληρωμών που βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες, τότε τα προσωπικά σας στοιχεία που χρησιμοποιούνται για την ολοκλήρωση της συναλλαγής μπορεί να υπόκεινται σε γνωστοποίηση σύμφωνα με τη νομοθεσία των Ηνωμένων Πολιτειών, συμπεριλαμβανομένου και του Πατριωτικού Νόμου.

Μόλις φύγετε από την ιστοσελίδα μας ή ανακατευθύνεστε σε ιστότοπο ή εφαρμογή τρίτου μέρους, δεν κυβερνείστε πλέον από την παρούσα πολιτική απορρήτου ή από τους όρους παροχής υπηρεσιών της ιστοσελίδας μας.

Συνδέσεις

Όταν κάνετε κλικ σε συνδέσμους στην ιστοσελίδα μας, μπορεί να σας κατευθύνουν μακριά από την ιστοσελίδα μας. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις πρακτικές απορρήτου άλλων ιστότοπων και σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε τις δηλώσεις απορρήτου τους.

ΤΜΗΜΑ 5 – ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Για την προστασία των προσωπικών σας πληροφοριών, παίρνουμε εύλογες προφυλάξεις και ακολουθούμε τις βέλτιστες πρακτικές του κλάδου για να βεβαιωθούμε ότι δεν χάνεται, δεν γίνεται κατάχρηση, πρόσβαση, γνωστοποίηση, αλλοίωση ή καταστροφή.

Εάν μας παρέχετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται με τη χρήση ασφαλών τεχνολογιών στρώματος υποδοχών (SSL) και αποθηκεύονται με κρυπτογράφηση AES-256. Αν και καμία μέθοδος μετάδοσης μέσω του Διαδικτύου ή της ηλεκτρονικής αποθήκευσης είναι 100% ασφαλής, ακολουθούμε όλες τις απαιτήσεις PCI-DSS και εφαρμόζουμε πρόσθετα γενικά αποδεκτά βιομηχανικά πρότυπα.

ΤΜΗΜΑ 6 – ΕΝΗΛΙΚΌΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΑΤΆΘΕΣΗΣ
Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, δηλώνετε ότι είστε τουλάχιστον η ηλικία της πλειοψηφίας στην πολιτεία ή την επαρχία διαμονής σας ή ότι είστε η ηλικία πλειοψηφίας στην πολιτεία ή την επαρχία διαμονής σας και μας έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας να επιτρέψετε σε οποιοδήποτε από τα ανήλικα εξαρτώμενα μέλη σας να χρησιμοποιήσει αυτό το Τοποθεσία.

ΤΜΗΜΑ 7 – ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΙΩΤΗΣ
Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε την παρούσα πολιτική απορρήτου ανά πάσα στιγμή, οπότε παρακαλούμε να την αναθεωρείτε συχνά. Οι αλλαγές και οι διευκρινίσεις θα τεθούν σε ισχύ αμέσως μετά την ανάρτησή τους στην ιστοσελίδα. Εάν κάνουμε ουσιώδεις αλλαγές σε αυτήν την πολιτική, θα σας ενημερώσουμε εδώ ότι έχει ενημερωθεί, ώστε να γνωρίζετε ποιες πληροφορίες συλλέγουμε, πώς τις χρησιμοποιούμε και υπό ποιες συνθήκες, εάν υπάρχουν, τις χρησιμοποιούμε ή/και τις γνωστοποιούμε.

Αν ο ιστότοπός μας αποκτάται ή συγχωνεύεται με άλλη εταιρεία, οι πληροφορίες σας ενδέχεται να μεταφερθούν στους νέους ιδιοκτήτες, ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να πουλάμε προϊόντα και υπηρεσίες σε εσάς.

ΕΡΩΤΗΣΕΙς ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Εάν θέλετε να κάνετε: πρόσβαση, διόρθωση, τροποποίηση ή διαγραφή οποιωνδήποτε προσωπικών πληροφοριών που έχουμε σχετικά με εσάς, καταχωρήστε ένα παράπονο ή απλά θέλετε περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο συμμόρφωσης απορρήτου στο contact@wifiber.gr.

πολιτική απορρήτου Όροι παροχής υπηρεσιών wifiber