VoIP ΣΤΑΘΕΡΟ

About VOIP GR
WiFiber Voice Over IP Image | WiFiber Σταθερό VoIP
Υπηρεσίες σταθερό VoIP για το σπίτι ή την επιχείρηση

Παρέχουμε υπηρεσίες τηλεφωνίας που ταιριάζουν στις ανάγκες σας

Το σημερινό σύστημά σας τηλεφώνου δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της επιχείρησής σας ή βρίσκετε ότι η εταιρεία σας δεν διαθέτει κλήσεις ή ακόμα χειρότερες πωλήσεις λόγω έλλειψης λειτουργικότητας ή λειτουργιών;

Ένα νέο τηλεφωνικό σύστημα Voice over IP (VoIP) από το WiFiber μπορεί να είναι εντάξει. Με τις νέες λύσεις VoIP στην Ελλάδα, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι ανάγκες σας στο σπίτι ή στις επιχειρήσεις θα ικανοποιηθούν και θα ξεπεραστούν πολύ.

VOIP Services GR
Αφήστε την υπηρεσία σταθερό VoIP της WiFiber να προσφέρει τα πλεονεκτήματα της τηλεφωνίας μέσω διαδικτύου για κάθε σπίτι ή επαγγελματική ανάγκη σήμερα:
25600
Χαρακτηριστικά που θα χρησιμοποιήσετε
Εάν θέλετε να πάρετε μια κλήση στο φορητό υπολογιστή σας ή στο κινητό σας όταν βρίσκεστε εν κινήσει ή θέλετε να έχετε πρόσβαση σε έναν αριθμό τηλεφώνου χωρίς καμία ταλαιπωρία, τότε οι υπηρεσίες VoIP της WiFiber είναι σίγουρα για εσάς.
25601
Η ικανότητα να αναλάβετε το φόρτο εργασίας της εταιρείας σας
Με τη βελτιστοποιημένη τεχνολογία, το σύστημά σας VoIP δεν θα πέσει ποτέ, επειδή γίνονται πάρα πολλές κλήσεις και το σύστημα μπορεί να αναπτυχθεί με την επιχείρησή σας.
4654
Χαμηλό κόστος και εύκολη εγκατάσταση
Η εγκατάσταση ενός νέου συστήματος VoIP στο σπίτι ή στο γραφείο σας είναι πιο εύκολη και πιο προσιτή από ό, τι αναμένετε. Το εκπαιδευμένο προσωπικό μας θα παρέχει όλη την απαραίτητη εκπαίδευση και θα σας βοηθήσει να κάνετε τη μετάβαση ομαλή και χωρίς να ανησυχείτε για την κάλυψη του προϋπολογισμού σας.
VOIP Telephony Plans GR
Τιμές για

Τηλεφωνία VOIP

ΚΙΝΗΤΟ

 • Πολύ χαμηλές χρεώσεις
 • Φορητότητα αριθμών **
 • Τηλεφωνητής
 • Προώθηση κλήσης
 • Fax2Mail & Web2Fax
¢
0,0645 Ανά Λεπτό

ΣΤΑΘΕΡΟ

 • Πολύ χαμηλές χρεώσεις
 • Φορητότητα αριθμών **
 • Τηλεφωνητής
 • Προώθηση κλήσης
 • Fax2Mail & Web2Fax
¢
0,019 Ανά Λεπτό

ΝΟΥΜΕΡΟ

 • Πολύ χαμηλές χρεώσεις
 • Φορητότητα αριθμών **
 • Τηλεφωνητής
 • Προώθηση κλήσης
 • Fax2Mail & Web2Fax
1,25* Κάθε μήνα

* Ελάχιστη διάρκεια συμβολαίου 12-μήνες.

** Κόστος φορητότητας αριθμού €12,00.

*** Όλες οι τιμές προϋποθέτουν την ύπαρξη συμβολαίου. Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ (24%). Οι τιμές ΔΕΝ περιλαμβάνουν το τέλος συνδρομητών σταθερής τηλεφωνίας βάσει του αρθρου 55/ Ν. 4389/2016 (5%).

Details And Contact VOIP GR
Εφαρμογή νέου συστήματος VoIP ή Βελτιστοποίηση υφιστάμενου συστήματος

Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι με την τρέχουσα λύση τηλεφώνου σας, έχετε ξεπεράσει το υπάρχον σας σύστημα ή ψάχνετε για νέες δυνατότητες, μπορείτε να αφήσετε το WiFiber να σας βοηθήσει να κάνετε τη σωστή επιλογή.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στο 23320 41999 ή στείλτε μας ένα μήνυμα για να αρχίσετε να συζητάτε για λύσεις VoIP.

Στείλτε μας μήνυμα

Σχετικά με εμάς

WiFiber Logo Greek Footer

Είμαστε οι WiFiber, ο μεγαλύτερος πάροχος ασύρματων υπηρεσιών Internet στην Ελλάδα. Αγωνιζόμαστε για υψηλές ταχύτητες και σταθερότητα σε ασύγκριτες τιμές. Διάλεξε ένα από τα σχέδιά μας και συνδέσου με τον υπόλοιπο κόσμο τώρα!

                   AS211726

Αριθμός καταχώρισης παρόχου:

                      19-037

Facebook

WiFiber
5.0
Με βάση 4 κριτικές
powered by Facebook
Kostas Mouratidis
Kostas Mouratidis
2022-08-18T20:53:48+0000
Λοιπόν αυτα που προσφερουν οντως ισχυουν σε αντιθεση με τους κλασσικους παροχους. αυτο που δεν λενε ειναι οτι εχουν... εξαιρετικη εξυπηρετηση πελατων. ο κυριος Κυριακίδης αφιερωσε 2 μερες ωστε να βρεθει το προβλημα με το ping και τα lost packets που ειχα. αξιζει ολα τα μπραβο του κοσμουΔιαβάστε περισσότερα
Dimitris Goutsis
Dimitris Goutsis
2021-08-24T14:55:15+0000
5 stars✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌
Γιάννης Σούρλας
Γιάννης Σούρλας
2021-05-26T10:07:25+0000
Σταθερή παροχή Internet χωρίς διακοπές, με ταχύτητα ακριβώς αυτή που έχω διαλέξει χωρίς απώλειες.. Συνιστάται... ανεπιφύλακταΔιαβάστε περισσότερα
Kostas Mamos
Kostas Mamos
2020-09-19T17:50:58+0000
Αρκετά εξυπηρετικοί και αρκετά αξιόπιστη εταιρεία... ότι ταχύτητα σου πουν την πιάνεις.. Εδώ και πέντε μήνες που έχω... βάλει πρόγραμμα internet μία φορά αντιμετώπισα πρόβλημα με διακοπές το οποίο πρόβλημα λύθηκε γρήγοραΔιαβάστε περισσότερα