ΣΤΑΤΙΚΗ IP

About
WiFiber Dedicated IP Image | WiFiber Στατικη IP


Στατικη IP για σπίτι ή επιχείρηση


Τα οφέλη της κατοχής μιας στατικής διεύθυνσης IP

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της κατοχής ενός αποκλειστικού (επίσης καλούμενου “σταθερού” ή “στατικη”) IP σε αντίθεση με μια κοινή διεύθυνση IP κατά τη λήψη μιας ευρυζωνικής σύνδεσης;

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα και εδώ περιγράφουμε μερικά.

Services
Γενικά, η κατοχή μίας κοινής διεύθυνσης IP δεν θα σας προκαλέσει κακό. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές περιπτώσεις όταν απαιτείται στατικη IP ή απλώς ένα πλεονέκτημα …
  • Λιγότερο downtime – Κάθε φορά που ανανεώνεται η διεύθυνση IP, διατρέχετε τον κίνδυνο διακοπής από το διακομιστή. Ενώ αυτό είναι συνήθως μόνο για πολύ μικρό χρονικό διάστημα, μπορεί να προκαλέσει όλεθρο στο παιχνίδι σας. Η κατοχή μιας στατικής διεύθυνσης εξαλείφει αυτόν τον κίνδυνο.
  • Έχοντας το δικό σας ιδιωτικό πιστοποιητικό SSL – Οι ασφαλείς ιστότοποι ηλεκτρονικού εμπορίου χρειάζονται SSLcertificates για την αποδοχή των πιστωτικών καρτών online. Οι οικοδεσπότες Ιστού προσφέρουν συνήθως μια κοινή SSLcertificate όπου οι πελάτες μπορούν να μοιραστούν το SSL του Web υποδοχής.
  • Ανώνυμο FTP – Αυτό σημαίνει ότι οποιοσδήποτε χρησιμοποιεί το λογισμικό FTP μπορεί να έχει πρόσβαση σε αρχεία σε έναν ειδικό κατάλογο του ιστότοπού σας. Ονομάζεται ανώνυμο FTP επειδή το όνομα χρήστη που χρησιμοποιείται για πρόσβαση είναι “ανώνυμο”. Πολλοί παροχείς φιλοξενίας Ιστού απαιτούν ένα στατικη IP για να λειτουργεί σωστά η ανώνυμη λειτουργία FTP.
  • Θέλετε να έχετε πρόσβαση στον ιστότοπό σας μέσω του FTP ή του προγράμματος περιήγησης στο Web ακόμα και όταν το όνομα τομέα είναι απροσπέλαστο, όπως οι περίοδοι διάδοσης ονόματος τομέα.
  • Απομακρυσμένη πρόσβαση – Με μια στατική διεύθυνση IP μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον υπολογιστή σας, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στον κόσμο. Χρησιμοποιώντας προγράμματα όπως το Remote Administrator και το PC Anywhere, μπορείτε να συνδεθείτε στον υπολογιστή εργασίας ή στο σπίτι σας, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε. Παρόλο που μπορείτε να ρυθμίσετε τη σύνδεση ανεξάρτητα από το είδος της διεύθυνσης IP που διαθέτετε, χρειάζεστε μια σταθερή διεύθυνση για να τη διατηρήσετε αλλιώς το πρόγραμμα δεν θα είναι πλέον σε θέση να εντοπίσει τον υπολογιστή σας όταν ο υπολογιστής σας ανανεώνει τη δυναμική του διεύθυνση.
  • Εκτέλεση διακομιστή FTP – Το πρωτόκολλο μεταφοράς αρχείων (FTP) είναι ένας αποτελεσματικός και αξιόπιστος τρόπος μεταφοράς δεδομένων από έναν υπολογιστή σε έναν άλλο. Και πάλι, πρέπει να εγκαταστήσετε συγκεκριμένο λογισμικό για να ρυθμίσετε μια τοποθεσία FTP, αλλά αυτό είναι εύκολο να γίνει και υπάρχει διαθέσιμο δωρεάν λογισμικό. Ίσως θελήσετε να χρησιμοποιήσετε μια τοποθεσία FTP για να μοιραστείτε αρχεία, όπως φωτογραφίες, με τους φίλους σας ή μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε τον οργανισμό σας. Είτε έτσι είτε αλλιώς, μόλις ρυθμίσετε τον ιστότοπο, οι πελάτες, οι συνεργάτες ή οι φίλοι πρέπει απλώς να συνδεθούν για πρόσβαση, επεξεργασία ή μεταφόρτωση αρχείων.

About

Η χρήση των στατικών υπηρεσιών IP είναι εύκολη, γρήγορη και αξιόπιστη

Εάν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε την αποκλειστική λύση IP της WiBiber ή θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις αποκλειστικές υπηρεσίες IP, επικοινωνήστε μαζί μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στο 23320 41999 ή στείλτε μας ένα μήνυμα για να αρχίσετε να συζητάτε για λύσεις static IP για εσάς ή την επιχείρησή σας.


Στείλτε μας μήνυμα

Σχετικά με εμάς

WiFiber Logo Greek Footer

Είμαστε οι WiFiber, ο μεγαλύτερος πάροχος ασύρματων υπηρεσιών Internet στην Ελλάδα. Αγωνιζόμαστε για υψηλές ταχύτητες και σταθερότητα σε ασύγκριτες τιμές. Διάλεξε ένα από τα σχέδιά μας και συνδέσου με τον υπόλοιπο κόσμο τώρα!

                   AS211726

Αριθμός καταχώρισης παρόχου:

                      19-037

Facebook

WiFiber
5.0
Με βάση 3 κριτικές
powered by Facebook
Γιάννης Σούρλας
Γιάννης Σούρλας
10:07 26 May 21
Σταθερή παροχή Internet χωρίς διακοπές, με ταχύτητα ακριβώς αυτή που έχω διαλέξει χωρίς απώλειες..
Συνιστάται... ανεπιφύλακταΔιαβάστε περισσότερα
Kostas Mamos
Kostas Mamos
17:50 19 Sep 20
Αρκετά εξυπηρετικοί και αρκετά αξιόπιστη εταιρεία... ότι ταχύτητα σου πουν την πιάνεις.. Εδώ και πέντε μήνες που έχω... βάλει πρόγραμμα internet μία φορά αντιμετώπισα πρόβλημα με διακοπές το οποίο πρόβλημα λύθηκε γρήγοραΔιαβάστε περισσότερα
Δείτε όλες τις κριτικές
js_loader