Συχνές Ερωτήσεις

FAQ GR
Είναι το internet το οποίο φτάνει στον χώρο σας, χωρίς χρήση καλωδίου.
Το WiFiber ανήκει σε τοπικό επίπεδο και λειτουργεί και διαθέτει ένα υπερσύγχρονο δίκτυο σχεδιασμένο να σας παρέχει 24ωρη πρόσβαση στο internet. Για να εγγυηθούμε τις χαμηλές τιμές και την ευκολία εξυπηρέτησης, δεν απαιτούμε να «ομαδοποιήσετε» την υπηρεσία διαδικτύου σας με πρόσθετα που δεν χρειάζεστε!
Παρέχουμε «σταθερό ασύρματο Διαδίκτυο», που σημαίνει ότι το Διαδίκτυο παρέχεται σε μια «σταθερή» τοποθεσία, συνήθως στο σπίτι ή την επιχείρησή σας. Σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες διαδικτύου, μπορούμε επίσης να σας βοηθήσουμε με άλλες σχετικές υπηρεσίες, όπως VoIP, VPN, Dedicated IPs και γενικά έργα δικτύωσης.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία εντός του εύρους του ασύρματου δρομολογητή σας στο σπίτι ή στο γραφείο σας.
Όχι. Παρόλο που η εταιρεία μας χρησιμοποιεί εξοπλισμό παρόμοιο με παρόχους δορυφόρων, χρησιμοποιούμε επίγειες τοποθεσίες, που είναι χιλιάδες μίλια πιο κοντά από τον δορυφόρο, για να παρέχουμε σήμα στο σπίτι σας.
Το ασύρματο δίκτυο WiFiber χρησιμοποιεί την πιο πρόσφατη και πιο ισχυρή ασύρματη κρυπτογράφηση που διατίθεται με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, είναι συμβατό με PCI και παρακολουθείται συνεχώς.
Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο δεν είναι μια υπηρεσία που παρέχουμε αυτήν τη στιγμή. Σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε έναν δωρεάν πάροχο e-mail όπως GMail, iMail ή Yahoo. Εάν επιλέξετε να αλλάξετε πάροχους διαδικτύου, δεν θα χρειαστεί να μετεγκαταστήσετε τις επαφές και τα μηνύματά σας σε νέα υπηρεσία.
Όλες οι πιστωτικές κάρτες, οι τραπεζικές και προσωπικές πληροφορίες αποθηκεύονται σε διακομιστές συμβατούς με PCI και ελέγχονται πολλές φορές το χρόνο για συνεχή συμμόρφωση.
Τα WISP χρησιμοποιούν σταθερή ασύρματη ευρυζωνική τεχνολογία για να προσφέρουν τις ίδιες υψηλές ταχύτητες και υπηρεσίες των παραδοσιακών παρόχων ευρυζωνικών συνδέσεων, αλλά παραδίδονται ασύρματα σε αντίθεση με τα θαμμένα καλώδια. Συνήθως, μια μικρή κεραία τοποθετείται στο σπίτι ή το γραφείο σας που λαμβάνει ένα άμεσο σήμα από έναν πύργο WISP κοντά. Σε αντίθεση με την τεχνολογία που χρησιμοποιείται για δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, η ασύρματη σύνδεση από το «τελικό σημείο» του σπιτιού σας και ο πύργος επιτρέπει γρήγορη αξιόπιστη εξυπηρέτηση μέσω σταθερής ασύρματης σύνδεσης. Αυτό αποτρέπει τα διακεκομμένα δεδομένα που βιώνουν οι χρήστες κινητών τηλεφώνων που συμβαίνουν συχνά καθώς τα σήματα αναπηδούν από τον ένα πύργο στον άλλο. Δείτε γιατί η PC World λέει ότι τα WISPs είναι το μέλλον της υπηρεσίας Διαδικτύου.
Ask Any Question Form GR
Κάντε οποιαδήποτε ερώτηση

Σχετικά με εμάς

WiFiber Logo Greek Footer

Είμαστε οι WiFiber, ο μεγαλύτερος πάροχος ασύρματων υπηρεσιών Internet στην Ελλάδα. Αγωνιζόμαστε για υψηλές ταχύτητες και σταθερότητα σε ασύγκριτες τιμές. Διάλεξε ένα από τα σχέδιά μας και συνδέσου με τον υπόλοιπο κόσμο τώρα!

Αριθμός καταχώρισης παρόχου:

                      19-037

Facebook

WiFiber
5.0
Με βάση 1 κριτικές
powered by Facebook
Kostas Mamoutopoulos
Kostas Mamoutopoulos
2020-09-19T17:50:58+0000
Αρκετά εξυπηρετικοί και αρκετά αξιόπιστη εταιρεία... ότι... ταχύτητα σου πουν την πιάνεις.. Εδώ και πέντε μήνες που έχω βάλει πρόγραμμα internet μία φορά αντιμετώπισα πρόβλημα με διακοπές το οποίο πρόβλημα λύθηκε γρήγοραΔιαβάστε περισσότερα