Δοκιμασία Ταχύτητας

Terms of use

Δοκιμή ταχύτητας Internet!

Η δοκιμή της ταχύτητας του Internet σας θα σας δώσει μια πολύτιμη εικόνα για το πόσο γρήγορη είναι η ταχύτητα λήψης του σημερινού σας παρόχου!

Με το Internet speed test της WiFiber μπορείτε να μετρήσετε την ταχύτητα κατεβάσματος, ανεβάσματος καθώς και την απόκριση (ping) της συσκευής σας προς την ιστοσελίδα μας. Σε μόλις μερικά δευτερόλεπτα, το απλό τεστ ταχύτητας της σύνδεσής σας στο Internet θα υπολογίσει την ταχύτητα σας.

Επιλέξτε το κουμπί Go παρακάτω για να τρέξετε τη δοκιμή ταχύτητας Internet!

Υποδεικνύει την καθυστέρηση που απαιτείται για ένα μικρό πακέτο δεδομένων (ping), να δεχθεί ένα echo reply (pong), από τον διακομιστή. Μας δείχνει δηλαδή το διάστημα μεταξύ ενός ping και ενός pong για την πραγματοποίηση μιας περιήγησης από τον υπολογιστή σας. Το διάστημα αυτό λέγεται lag και επιβεβαιώνει την ποιότητα της σύνδεσης. Όσο μικρότερη είναι το διάστημα αυτό, όσο πιο κοντά στο 0 δηλαδή, τόσο καλύτερη η online σύνδεσή σας.
Η ταχύτητα κατεβάσματος υποδεικνύει την ποσότητα δεδομένων που μπορεί να λάβει η σύνδεσή σας από τον διακομιστή, μέσα σε ένα δευτερόλεπτο (δηλαδή το bitrate). Όσο υψηλότερη είναι η τιμή "Download Speed", τόσο καλύτερο είναι το bitrate της σύνδεσής σας.
Η ταχύτητα ανεβάσματος υποδεικνύει την ποσότητα δεδομένων που μπορεί να στείλει η σύνδεσή σας στο διακομιστή, σε ένα δευτερόλεπτο (δηλαδή το bitrate). Όσο μεγαλύτερη η τιμή του "Upload Speed", τόσο το καλύτερο είναι το bitrate της σύνδεσής σας.
Το Jitter είναι ο όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει τη μεταβολή της καθυστέρησης (δηλαδή του ping), που μπορεί να προκαλέσει ανεπιθύμητες ενέργειες στη μετάδοση των δεδομένων. Το Jitter παρουσιάζεται όταν έχουμε μεγάλες διακυμάνσεις (σκαμπανεβάσματα) στη σταθερότητα της σύνδεσης μας. Όσο μικρότερη είναι η τιμή του του Jitter και πλησιέστερη στο 0 ms, τόσο το καλύτερο.

Δοκιμή ταχύτητας Internet rocket speed